Prin COACHING scopurile tale se realizează mai rapid!

MISIUNEA MEA este să fiu partenerul tău de încredere

în drumul spre realizarea scopurilor tale, oferindu-ți sprijinul necesar și utilizând instrumentele potrivite.

DESPRE VEO COACH

Sunt mamă, soție, femeie de afaceri și Career & Business Coach Profesionist, certificată la nivel internațional de 2 academii de coaching: 

 • Academia Internațională de Coaching - ”MAXIMUM” din Ucraina (2018)
 • Academia Internațională de Coaching Profesionist – IAPC, din Ucraina (2021)

și, totodată, sunt Formator (Business Trainer),  acreditată de către ANC Romania (2019).

Din 2018 am început să ajut o mulțime de persoane să se cunoască cu adevărat, să își depășească anumite limite, frici și bariere personale, să își construiască propriile afaceri și să-și crească veniturile.

I-am ajutat să își realizeze scopurile personale și profesionale, am contribuit la sporirea încrederii în sine, la crearea noilor afaceri, la dezvoltarea afacerilor existente și la creșterea numărului de clienți în afacerile lor.

Viața este prea scurtă pentru a o pierde pe incertitudine, frici, frustrări și visuri nerealizate.

Misiunea mea este să aduc oamenilor o viață plină de sens, de motivație, de scopuri realizate, de o stimă de sine ridicată și să ajut persoanele să își cunoască cu adevărat potențialul.

Fiecare om este unic, special, puternic, capabil de a realiza tot ce își dorește cu adevărat și demn de a fi fericit. Iar eu am grijă să demonstrez clienților mei prin practică aceste lucruri.

ACCEPTĂ fără nicio ezitare prezența mea în viața ta și eu îți voi arăta cum împreună putem în scurt timp realiza scopurile tale mai rapid, cum putem deveni o echipă de succes, în rezultatul căreia împreună vom obține, la alegerea ta, unele dintre următoarele 8 REALIZĂRI:

 • CREȘTEREA CIFREI VENITURILOR
 • CREȘTEREA ÎN PLAN PROFESIONAL
 • CREȘTEREA UNEI AFACERI DE LA ZERO
 • DEZVOLTAREA NOILOR DIRECȚII ÎN AFACEREA TA
 • CREȘTEREA ÎNCREDERII ÎN SINE
 • CREȘTEREA VALORII TALE ATÂT PERSONALE, CÂT ȘI PROFESIONALE
 • DESCOPERIREA ADEVĂRATULUI TĂU POTENȚIAL
 • ÎMBUNĂTĂȚIREA RELAȚIILOR DIN VIAȚA TA

Cred în TINE și pentru mine contează cu adevărat scopurile tale. 

Știu cum să TE AJUT, dar pentru aceasta e nevoie de o PROGRAMARE din partea ta la o consultație personală, unde ne vom cunoaște mai bine, vom stabili valoarea scopului tău și termenii lui de realizare.

Apropo, dacă nu ai posibilitatea să ne vedem față în față sau nu locuiești în Chișinău, ne putem întâlni în mediul online (Viber, WhatsApp, Skype).

Tot ce ai de făcut, e doar să accesezi butonul

„Un Coach Excelent în viața ta este ca și cum ai avea un GPS peformant, care îți arată traseul cel mai scurt și cel mai bun spre orice înseamnă succesul pentru tine.”

Viorica Eremciuc-Okhrimovskaya

CUM A ÎNCEPUT CARIERA MEA ÎN COACHING?

Începând cu anul 2014, drumurile vieții mele se intersectau tot mai mult cu domeniul de dezvoltare personală și profesională. Astfel, am înțeles că vreau să mă ocup cu ceea ce îmi place cu adevărat – Coaching-ul și tot ce se referă la ariile dezvoltării personale și profesionale.

Un domeniu, pe care îl practic cu multă pasiune, dedicare și în care permanent mă perfecționez prin intermediul diverselor cărți și cursuri de specialitate.

Simt o plăcere enormă de la feedback-ul pe care îl primesc de fiecare dată din partea clienților mei atât din Chișinău, cât și de peste hotare (Romania, Grecia, Ucraina, Rusia, Olanda și altele). Mă bucur enorm să văd rezultatele ce le obțin ei în urma prestării serviciilor mele de Coaching.

Aceasta îmi oferă motivație, satisfacție, energie pozitivă, încredere în abilitățile profesionale și mă convinge de fiecare dată că mă aflu la locul și timpul potrivit în acest domeniu.

Un Coach profesionist nu necesită să fie profi în toate domeniile vieții, e suficient doar să aibă studii de specialitate în domeniul său și un bagaj de experiență a vieții personale și profesionale. Dar, cu siguranță, studiile formale și non-formale adiționale pe care le-am dobândit de-a lungul vieții îmi vor da un plus de valoare și îmi vor fi utile în relația cu clienții mei și nu doar.

Faptul că am experiență de câțiva ani buni în marketing, publicitate și afaceri mă ajută foarte mult în activitatea mea de Coaching. Respectiv, aceste abilități aduc un aport calitativ și eficient în viața clienților mei.

Activez în conformitate cu cerințele ICF (Federația Internațională de Coaching), și anume:

 • Respect etica și standardele profesionale
 • Întruchipez o mentalitate de coaching
 • Stabilesc și mențin contractul de coaching
 • Permanent dezvolt încrederea și spațiul de siguranță al clientului
 • Mențin prezența în procesul de coaching
 • Trezesc conștientizarea
 • Contribui la dezvoltarea clientului, prin setarea scopului, planificarea acțiunilor în vederea realizării scopului, gestionarea progresului și a responsabilității

Activitatea mea de Coaching, în calitate de COACH Profesionist certificat include:

CAREER COACHING

CAREER COACHING - creșterea statutului profesional, creșterea încrederii în sine, găsirea menirii personale și profesionale, îmbunătățirea relațiilor profesionale, transformarea personală și profesională, stabilirea și realizarea scopurilor, găsirea motivației, renașterea personală și profesională, time-management, cum să atragi succesul în carieră, reducerea stresului.

BUSINESS COACHING 

BUSINESS COACHING - gestionarea proiectelor, planificare strategică, formarea modelelor de business, coaching de management, coaching corporativ, creșterea vânzărilor, promovarea afacerii, crearea parteneriatelor, extinderea afacerii la nivel național și internațional.

PRESTAREA SERVICIILOR DE COACHING are loc atât față în față, cât și în regim ONLINE, prin SKYPE, Viber sau WhatsApp.


LIMBILE DE COMUNICARE sunt româna și rusa.

Unele dintre MOTTO-urile în care cred cu desăvârșire sunt:

 • Nimic nu este întâmplător. Tot ce se face sau întâlnești în viața își are scopul său. Uneori nu vedem momentan mesajul ascuns al acestor „întâmplări”, însă cu timpul dacă suntem curioși și atenți la descifrarea mesajului, atunci cu siguranță descoperim răspunsul.
 • În viață totul e ca un bumerang. Nu face altuia ceea ce nu îți place ție. Pentru absolut orice plătești în viață, într-un mod sau altul și totul la timpul său.
 • În viață în primul rând să te bazezi pe tine. Noi suntem unicii responsabili de succesele și eșecurile noastre.
 • Totul se poate de realizat în viață atunci când ne dorim acest lucru cu adevarat și îl stabilim ca scop.
 • Miracole există, trebuie doar să crezi cu adevărat în Dumnezeu.
 • Tot ce se face, se face spre bine.
 • Să ai mereu încredere în sine, chiar și atunci când alții nu au.
 • Noi suntem unicii protagoniști ai vieții noastre. Cum ne vom așterne, așa și vom dormi.
 • Doar aducând valoare în viețile oamenilor, poți crește singur ca o personalitate de succes.

Unul dintre SCOPURILE mele mari este să aduc cât mai multă valoare în viața oamenilor, în special a persoanelor care nu își dau seama cât de speciale, puternice și valoroase sunt ele cu adevărat.  

Vrei să afli mai multe despre cariera mea?